ECOstyle

De ECOstyle Groep is een familiebedrijf met circa 100 betrokken medewerkers in geheel Europa. Altijd wordt gehandeld met respect voor mens en milieu binnen en buiten de organisatie. Sinds 1967 is ECOstyle gespecialiseerd in de ontwikkeling en het vermarkten van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem, plant en dier voor de particuliere en beroepsmatige toepassing. ECOstyle stelt hierbij innovatie, duurzaamheid en kennisdeling centraal. De ECOstyle-Groep heeft vestigingen in Nederland, Denemarken, Oostenrijk en België.

Binnen de ECOstyle groep richt ECOstyle AgroVet zich op de markt voor landbouwhuisdieren. Al vanaf de oprichting in 1967 wordt o.a. nauw samengewerkt met de firma Schaette GmbH uit Duitsland. Dr. Schaette ontwikkelt en produceert sinds 1919 natuurlijke diergeneesmiddelen, aanvullende diervoeders en verzorgingsproducten. Bijna 100 jaar ervaring ligt dus ten grondslag aan het diergeneesmiddelenconcept van ECOstyle. De distributie van de ECOstyle producten verloopt via dierenartsen en D-vergunninghouders. Alle diergeneesmiddelen hebben de kanalisatiestatus ‘VRIJ’.

De ECOstyle dierproducten worden gefabriceerd onder de strenge kwaliteitsnormen, die voor diergeneesmiddelen en diervoeders gelden (QS en GMP+). ECOstyle kiest bewust voor 100% natuurlijk en stelt dierenwelzijn centraal.