Ceva Santé Animale

CEVA Santé Animale is een sterk, innovatief bedrijf, gespecialiseerd in de research, ontwikkeling en marketing van producten voor de gezondheid van gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren.
De steekwoorden van CEVA Santé Animale zijn Expertise, Innovatie, Service en Vertrouwen. De Expertise volgt uit onze range van producten voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren, met name op het gebied van reproductie, zenuwstelsel en feromonen.. De Innovatie blijkt uit de continue ontwikkeling van originele moleculen of nieuwe benaderingen. De Service die wij aan onze klanten bieden is ons speerpunt en wordt door onze klanten hooggewaardeerd; hij wordt geleverd door onze 38 filialen rond de wereld.

Onze R&D, en onze industriële en commerciële vaardigheden zorgen voor het fundament van Vertrouwen die onze cliënten en partners hebben in de kwaliteit, effectiviteit en veiligheid van de producten die geproduceerd worden in een van onze 8 productiefaciliteiten. CEVA Santé nimale, met haar oorsprong in Frankrijk, neemt internationaal naar omzet de 13de plaats in.

CEVA Santé Animale Nederland is steeds een betrouwbare partner voor de dierenarts. Wij zijn steeds op zoek naar een dialoog en interactie met de dierenarts om op die wijze de service, de kwaliteit en het vertrouwen dat de dierenartsen in ons hebben niet alleen te behouden, maar steeds te verhogen.
Strategische kernactiviteiten voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf zijn:

  • producten voor gezelschapsdieren, waarbij onze research en marketing zich vooral richten op gedragsbeïnvloedende middelen
  • producten voor de behandeling van locomotie aandoeningen bij het paard
  • producten ter verbetering van de vruchtbaarheid van dieren in de traditionele veehouderij
  • antimicrobiële middelen voor parenterale behandeling van rundvee en varkens
  • medicatie via drinkwater voor de industriële veehouderij
  • loonfabricage van steriele preparaten en alle vormen van producten voor orale toediening.
De diergeneeskundige producten van CEVA Santé Animale zijn uitsluitend bij de dierenarts verkrijgbaar.